Follow by Email

Friday, January 14, 2011

ABC Skandinavia J og K

ABC Skandinavia 
Tilbake igjen her på den skandinaviske utgave av ABC, og som seg hør og bør med både J og K.

J
Jul i Texas
Etterhvert som Julepynten blir plukket ned, gjorde vi et spontant innkjøp i dag: Julepynt nedsatt 70%. Vi måtte jo bare erstatte kattungens lek med juletreet -så  Løp og kjøp.
Men her fra Jul i Texas, Marble Falls. Jeg synes dette er ganske stilig med de to damer sittende under det enorme treet omgitt av juledekorasjoner. Og som alltid: Nasjonalflagget + statsflagget (Lone Star).


K
Kabatas Sea Bus Pier Tram
Her fra min datters svigerfars leilighet i Istanbul: Vi ser rett ned på kollektivknutepunktet Kabatas i den europeiske del av Istanbul. Asia i bakgrunnen. Her krysser fergene Bosporus, og bussene henter og bringer passasjerene. Rett til høyre for bildet har trikken sitt endepunkt. Herifra tar du trikken til Hagia Sophia og Den Blå Moske og Grand Bazar og mange andre severdigheter.


Flere hyggelige skandinaviske bloggere finner du her.

6 comments:

Rimkogeren said...

Tak for din kommentar :-) To fluer med et smæk, det er ikke så ringe.

Inge said...

2 rigtig fine bogstav valg.. :-)

Vilt og vakkert said...

Heisann!

Godt å få noen snøfrie bilder og drømme seg bort med. Ikke for det, jeg synes vinteren hittil har vært max - med lite sørpe og sludd.
Ha en fin lørdagskveld ;:OD)

Mona said...

Fint juldekorerat i Texas, men visst är dom lite tokiga i USA att dom måste flagga överallt. Istanbul verkar spännande. Fantastiskt med en stad som ligger i två världsdelar.

Melusine said...

Det er jo en glimrende anledning til å få tak i julepynt når salget er i gang.

God utsikt fra leiligheten i Istanbul, sikkert et yrende liv gjennom hele dagen ved knutepunktet. Kan ikke være kjedelig å stå å se utover der!

Emerald Raptor said...

Stilige bilder! Det nederste bildet var spesielt flott. Hvilken fantastisk utsikt!