Follow by Email

Monday, December 27, 2010

MANDAGSTEMA: 2010
Heisann,
ingen mandager er helt like. I det minste ikke denne, der Petunia ber oss oppsummere 2010 med ett bilde. Hva går det av den gode dame? Hun sier til og med hun vil bytte bort 1 vinterdag med 3 bergenske regnværsdager? Hva i all verden har hun spist og drukket i julen?

Jeg får ta meg sammen.
Har sett gjennom årets bilder fra fjern og nær. Godt de er digitale, ellers hadde jeg hatt vann og kald grøt til julemiddag;-)
Mye reiser, familien som vokser, gode venner fra nær og fjern.
Et godt år - flambert dessert
Et godt år kan kun avsluttes med en god, varmende  dessert.
Velbekomme og vi sees i 2011.


Flere 2010 oppsummeringer hos Petunia.

Julen vår finner du her

OG ABC Skandinavia H

9 comments:

Mona said...

Haha, jag sa till Petunia att om vi haft regnvädersdagar i Göteborg så hade jag gladeligen bytt dom mot vinterdagar. Som tur är har vi kallt väder och snö och jag älskar det! En god dessert och ett glas champagne är ett bra sätt att avsluta året på.

Rantamor said...

Ja tack, jag äter gärna tillsammen med dig. Det ser då himlans så gott ut.
Och ha ett gott nytt 2011.

Monica o Jacob said...

Den godbiten skulle vi inte tacka nej till;-)
GOTT NYTT ÅR;-)

Pialotta said...

Riktigt bra slut på året med en dajlig dessert.. ser verkligen smaskens ut:)
Ha de gott och ta hand om dig o de dina.. riktigt god fortsättning o ett Gott Nytt År:) Tack för dina vackra ord hos mig.. de värmer:)

Inge said...

Mums.. den kagedessert måtte du sørme gerne komme forbi her og servere for mig.. :-)
Fint 2010 billede.. og godt nytår

Petunia said...

Selv om jeg er overmett og bruker mine nye créme brulee formene på andre (se dagens innlegg), så klarer jeg å nyte et bilde av en god dessert.
For det er rart med det; Man kan være så mett, stappa og kvalm så bare det og love seg selv at man aldri skal spise mer pinnekjøtt, risgrøt eller julekaker.. Men likevel går man på ny smell dagen etter;) (og dagen etter der igjen...)
Nei, jeg har ikke spist noe jeg blir grumpy av... jeg er bare lei av å fryse.. Og hvem fryser i deilig Bergens regnvær og 10 plussgrader som pleier å være jule/juli-været (stryk det som ikke passer) her!!

Elise said...

jeg er enig, jeg ville ikke ha bytta bort en eneste snødag mot regn! så fin dessert, den så god ut! :) jeg tror aldri jeg har fått flambert dessert før, det hadde vært gøy å spist en gang :D

sv: jeg beklager veldig at captcha-koden er så dårlig. det er flere som har sagt fra om det, alternativet er desverre at jeg får over 20 spam-kommentarer om dagen og det er ikke så gøy å måtte slette hele tiden.. men jeg jobber nå med å bytte til et annet publiseringssystem, så forhåpentligvis er deres captcha-løsning bedre enn den jeg bruker nå :)

wow, så gøy! da har du fått sett mer av usa enn jeg har gjort. jeg var bare i seattle en sommer, i en uke :) men det var veldig gøy, da! og så var jeg i edmonton og saskatchewan i to uker. jeg har lyst til å dra til chicago også en gang, da. var det fint? det hadde vært gøy å dratt til BC også en gang, og se om det er så likt Norge som de sier!

Pysselfarmor said...

Ja jag skulle också vilja ha en inbjudan....speciellt till desserten ;-) nam nam

Gott slut och Gott Nytt År!

Melusine said...

Bra innlegg, Tor! Gleder meg til flere bilder og historier fra deg i det kommende år :)